Richards: “Ik wil bij Feyenoord blijven”

thumb (1)

Colin Kazim-Richards heeft het naar zijn zin bij Feyenoord en hoopt op een langer verblijf in Rotterdam. De club kan de aanvaller volgend seizoen transfervrij contracteren.

 

De clubtopscorer van Feyenoord is basisspeler in Rotterdam en dat bevalt hem wel. In het begin van het seizoen werd er getwijfeld over de kwaliteiten van de sterke spits, maar ondertussen lijkt hij zijn draai te hebben gevonden.

Afgelopen zomer werd hij op huurbasis overgenomen van Bursaspor en Feyenoord heeft een optie om hem na dit seizoen definitief over te nemen. “Ik ben alleen transfervrij voor Feyenoord”, vertelt de aanvaller tegenover het Algemeen Dagblad. “Dat heeft de club afgedwongen toen ik afgelopen zomer werd gehuurd.”

“We willen blijven”

Richards hoopt dat de club uit Rotterdam die optie na dit seizoen inlicht. “Ik voel me hier geweldig en mijn vrouw, dochter en zoontje ook. We willen blijven, dat is duidelijk. Als we een prijs pakken neem ik een tattoo van Feyenoord”, vervolgt hij zijn verhaal.

Door het aantrekken van Richards is Feyenoord-speler Mitchell te Vrede op de bank beland. De spits wil vertrekken uit Rotterdam, maar zijn ‘concurrent’ hoopt dat hij blijft. “Je mag er nooit vanuit gaan dat alles vast staat, alles kan veranderen. Dat heb ik ook tegen Te Vrede gezegd.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *